Dallas nameštaj

Ormari

Ormari

Pored kvalitetnog kreveta ormar predstavlja neophodan komad nameštaja u vašoj spavaćoj sobi, naročito jer vam pomaže da spavaću sobu držite urednom.

Pored toga što su idealni za odlaganje odeće, garderoberi mogu poslužiti kao prostor za odlaganje brojnih drugih stvari.

Ukoliko sanjate o funkcionalnom ormaru modernog dizajna koji se savršeno uklapa u vaš dom, na pravom ste mestu.

U salonima nameštaja Dallas osmislili smo funkcionalna rešenja za skladištenje koja u potpunosti odgovaraju vašim potrebama.

I ne samo da su ormari savršeni za odlaganje odeće, oni se mogu koristiti i u druge svrhe. Možete ih postaviti i u gostinsku sobu, ali i u radnu ili u hodnik.

Veličina skladišnog prostora koji nude je velika, pa više nema izgovora za neuredan dom.

Zašto da odaberete ormar za vašu spavaću sobu?

Ormar je više od mesta za odlaganje garderobe zbog toga nudimo brilijantna dizajnerska rešenja koja unose red i eleganciju u vaš dom, a pritom izgledaju moderno.

Veoma je važno da ormar ima sve segmente potrebne za odlaganje od polica, dela za odlaganje kaputa, haljina i odela, do fioka za odlaganje donjeg veša.

U našoj ponudi ćete pronaći atraktivne modele ormara koji će vam pomoći da organizujete svoju garderobu i oslobodite se nereda.

Pored dizajna jednako važna je i funkcionalnost, prostranost i način na koji se ormar otvara. Izaberite ormar koji će se uklapati u celokupan izgled vaše sobe.

U Dallasu smo se potrudili da vam ponudimo ormare u prirodnim bojama drveta, sa ogledalima, moderne ili tradicionalne tipove dizajna, što znači da imamo ormare koji se uklapaju u svačiji stil i enterijer.

Vodite računa o veličini vašeg ormana

Pri odabiru nameštaja uvek su važne dimenzije prostora koji opremate i funkcionalnost nameštaja u tom prostoru.

Zato da biste odredili pravu veličinu ormara koja pristaje vašem enterijeru treba da vodite računa i o površini svoje spavaće sobe i već postojećem nameštaju u njoj.

Veličina vašeg ormara zavisi od vaših potreba, ali i od veličine vaše sobe, zbog toga odaberite ormar koji je dovoljno prostran, ali da se istovremeno svojim dimenzijama uklapa u prostor.

Ukoliko preferirate nameštaj koji donosi kvalitet u vidu materijala i izrade za vaš dom, onda su ormari iz naše kolekcije najbolji izbor za vas.

U Dallas salonima nameštaja ili na našem  sajtu naći ćete bogatu ponudu ormara. Sav nameštaj koji proizvodimo napravljen je od kvalitetnih materijala.

Trudili smo se da ispunimo dva osnovna principa, a to su funkcionalnost i dizajn koji se prilagođava različitim stilovima uređenja enterijera.

Pronađite ormar za vašu spavaću sobu u salonima nameštaja Dallas

Uvereni smo da ćete u našim salonima nameštaja Dallas, u velikom izboru nameštaja pronaći i ormar koji odgovara potrebama prostora kojim raspolažete.

Naša misija je da ponudimo našim korisnicima što raznovrsniju i kvalitetniju ponudu, kako bismo dotakli svačiji ukus.

Ukoliko tragate za savršenim elegantnim ormarom koji se uklapa u vaš moderan enterijer onda je naša preporuka model Tesla Grey. Za one koji vole ormare koji liče na one iz holivudskih filmova tu je naš model Tara koji je dostupan u beloj i grafitnoj boji.

Pogledajte ponudu nameštaja na našem sajtu ili posetite jedan od naših salona u većim gradovima Srbije.

Pronađite nas u Beogradu, Novom Sadu, Zaječaru, Kragujevcu, Novom Pazaru i Tutinu ili nas potražite kod naših distributera na preko 20 lokacija širom Srbije.

Nameštaj Dallas | Nagrade
Dallas nameštaj | Ormar Tesla Walnut -15%

Ormar Tesla Walnut

1.087€

924€

Dallas nameštaj | Ormar Tesla grey -15%

Ormar Tesla grey

1.087

924

Dallas nameštaj | Ormar Tara -15%

Ormar Tara

1.014€

760