Kompanija „Dallas“ se nalazi na teritoriji dve države, a prisutna je kao pravni subjekt u svim zemljama regiona. Kao multinacionalna kompanija sa svojih 8 fabrika, vlastitom maloprodajnom i veleprodajnom mrežom upošljava 1160 radnika.

Pored fabrika za proizvodnju tapaciranog nameštaja tu su i fabrike za proizvodnju nameštaja od masiva, oplemenjenih i furniranih ploča. U sklopu Kompanije „Dallas“ su i fabrika sunđera , fabrike za primarnu preradu drveta, a Kompanija se bavi i eksploatacijom i preradom treseta.

Kupovinom fabrika sa 50.godišnjom tradicijom „Šipad enterijer“ i Fabrike „Jelak“, kao i nasleđivanjem stručnog kadra, Kompanija je razvila još jednu reprezentativnu delatnost – opremanje i unutrašnja arhitektura objekata.

Demo

Zahvaljujući timskom radu, kvalitetnom menadžmentu, ulaganjem u visokostručne kadrove, kao i modernoj tehnologiji Kompanija „Dallas“ je u mogućnosti da odgovori najkompleksnijim zahtevima projektanata. Kao takva postala je jedna od vodećih kompanija za opremanje: hotela, banaka, ambasada, televizijskih kuća, biznis centara, sportsko rekreativnih centara, kliničkih centara, sakralnih objekata itd.

Kod serijske proizvodnje nameštaja i u izradi opremanja enterijera koristimo najkvalitetnije materijale prema zahtevima projektanata:

– masiv: mahagoni, tik, hrast, orah, jasen, javor, bukva, bor itd
– medijapan ploče furnirane plemenitim furnirima svih vrsta
– oplemenjena iverica poznatih evropskih proizvođača
– negor ploče
– vodootporne i panel ploče
U završnoj fazi površinske obrade koriste se najkvalitetnije boje i lakovi najpoznatijih evropskih i svetskih proizvođača.

Pored ovih materijala za tapaciranje koristimo negorive materijale sa teflon zaštitom prema standardima Evropske Unije.

Naša poslovna strategija je kvalitetna i precizna izrada, vrhunski dizajn, konkurentna cena, pridržavanje ugovorenih rokova, a sve u cilju zadovoljenja kupaca.